2015 Ay Tutulmaları Ve Kanlı Ay Tutulması Burçlara Etkileri

2015 Ay Tutulmaları Ve Kanlı Ay Tutulması Burçlara Etkileri
A+
A-

Kanlı Ay Tutulması Terazi Burcunda  12:01’de başlayıp 17:58’de bitecek, 2014’de başlayan seride ikinci evreye girildi. Mars, Dünya ve Güneş’in aynı hizaya geldiği 15 Nisan 2014’de 25 ° Terazi burcundaki Tam Ay Tutulması ile başlayan dörtleme ile birlikte yeryüzü ve insanlık 28 Eylül 2015’e dek önemli bir süreci yaşıyor. ay tutulmasının agresif bir enerji açığa çıkartması bekliyor. Zor süreçten geçen burçlar ve ülkeler için bu tutulmaların etkileri oldukça önemli. 2015 senesi içinde gerçekleşecek tutulma tarihlerini de sizler le paylaşıyoruz.

2015 Diğer Tutulma Tarihleri:

20 Mart 2015 Balık burcunda Güneş Tutulması,

4 Nisan Terazide Ay Tutulması,

13 Eylül Başak burcunda Güneş Tutulması,

28 Eylül Koçta Ay Tutulması.

Ay Tutulması Etkileri Burcunuza Ve yükselen burcunuza göre :

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ:

Koç burcunun ilişkiler evini etkileyecek Ay tutulması . İlişkiniz hakkında bir dönüm noktasına girebileceksiniz. Tutulma aile büyükleriyle ilgili sağlık sorunlarını da gündeme getirebilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA:

Boğa burçları işleriyle ilgi radikal kararlar alabilirler. Tutulma sağlık sorunlarınıza da dikkat çekiyor.  Kadınlarla olan gerginliklere de dikkat.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER:

Tutulma sizi olumlu olarak etkileyecek. Uzun süredir yaşadığınız sıkıntıların sonuna gelebilirsiniz. Aşk evinizde meydana gelen tutulma.  bir çok İkizlere yaratıcılık ve ilham verecek.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ:

Yengeçleri aileleriyle ilgili beklenmedik gelişmelerle karşı karşıya getirebilir. Aile ve iş hayatınız arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN:

Aslanların maddi evlerini etkileyecek. Özellikle tanıdık vasıtası ile para kazanabileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir.  İş ya da komşuluk ilişkinizde tartışmaları gereksiz yere uzatmamalı ve gergin ortamlardan uzaklaşmalısınız.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK:

Başaklar için uzun süredir yaşadıkları maddi sıkıntıların sonu geliyor. İş ve kariyer anlamında fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Aşık olduğunuz insanın değişen tavırları bu dönemde sizleri şaşırtabilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER:

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında yaptığınız girişimler ya da aldığınız kararlar 4 Nisan tutulması ile somut bir hale gelebilir ve sonuç alabilirsiniz. tutulma ‘değişim’  haber veriyor. Daha önceden görmezden geldiğiniz problemlerle yeniden karşılabilirsiniz. Ancak, bu sefer sorunları çözmek zorunda kalacaksınız. Aşkta ise şans sizden yana olacak.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP:

2014’ün Ekim ayında yaşanan kanlı Ay tutulmasından en çok etkilenen burçlardan biri Akreplerdi. Tutulma, o zamandan beri yaşanan sorunların bitiş ve tamamlanma aşamasına geldiğini haber veriyor. Bu dönemde, tartışmalardan uzak durmanız yerinde olur.

YAY VE YÜKSELEN YAY:

Yayların yakın çevresiyle ilişkilerini ön plana çıkartacak. Yakın arkadaşlarla aranızda tatsızlıklar olabilir. Bu dönemde çevreniz tarafından anlaşılmadığınızı düşünebilir ve ortamdan uzaklaşma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK:

Ay tutulması İşinizle ilgili değişiklikler gündeme gelebilir. Aslında Oğlakların kariyer anlamında uzun zamandır ektiklerini biçeceklerini söylemek mümkün. Yeni iş teklifleri ya da bulunduğunuz konumdan daha farklı bir yere geçiş yapabilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA:

Tutulma; uzak yerler, yabancı ülkeler ve eğitim ile ilgili konulara işaret ediyor. Farklı bir şehirde çalışmaya başlamayı düşünebilir ya da uzak yerlerden gelen kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK:

Tutulma size yeni bir aşk getirebilir. Çevrenizde fark edilmeye başlayacaksınız. Ay tutulmasıyla finansal konularla ilgili sorunlara da eğilebilirsiniz. Borç ve ödemeler, maddi anlamda sorumluluklar gündeminizde olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.