
Hem çok besleyici hemde kıtır kıtır bir kurabiye tarifi. Limon sıkacağında kurabiye yapılışı oldukça kolay. Sıkacağı ters çevirerek içindeki boşluk bölümde hazırlanan bu kurabiyeyi sizler isterseniz değişik şekillerde de yapabilirsiniz. İsterseniz Ramazan tatlısı olarak yapabileceğiniz bu kolay tatlı tarifini, bardak ile kalıp keserek, isterseniz de avuç içinde yuvarlayıp içli köfte yapılarak hazırlanabilecek değişik bir tarif.
Limon Sıkacağında Atom Kurabiye Malzemeler
- 150 Gr Margarin veya Tereyağı
- 1 su bardağı Pudra şekeri
- 1 Pk Vanilya
- 1 ad Yumurta
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- Un
Limon Sıkacağında Atom Kurabiye Yapılışı
150 Gr Margarin veya Tereyağı, 1 su bardağı Pudra şekeri, 1 Pk Vanilya ve 1 ad Yumurta yoğurma kabına alınarak krema haline gelene kadar karıştırılır.
1 çay kaşığı kabartma tozu ve aldığı kadar un eklenerek yoğurulur.
Kıvama gelen hamuru limon sıkacağında içini oyarak tarifte görebileceğiniz iç malzemeleri ekleyerek kolayca yapabilirsiniz.
Kolay gelsin.
Video da yapılışı farklı yazdığınız yapılış çok farklı
Bom dia!
Gostari de saber a tradução dos ingredientes de todos as receitas que colocam no aplicativo obrigada pela atenção