2020 Yılında Trend Olacak Yelek Modelleri

2020 Yılında Trend Olacak Yelek Modelleri
A+
A-

Yeni yılına yeni girdiğimiz şu günlerde Yelek Modelleri 2020 konusunda yepyeni örnekleri de görmeye başladık. Bizde trend olacağını düşündüğümüz ve bayanların ilgisini çeken yelek modelleri 2020 konularını sizler için bulup paylaşıyoruz. Bu modellerin yelek örneklerinde çok güzel durduğunu belirtelim ve beğeneceğinizi düşünüyoruz.

Örgü yelek modelleri nasıl yapılır?

Örgü örmek her bayanın sevdiği hobilerden biridir. Beğendiği bir örgü modelini çok kolay bir şekilde yaptığı örgüye ekleyebilir ve ortaya çok güzel modeller çıkmaktadır. Bizde bu modelleri nasıl yapmanız gerektiğini kolayca uygulayabilin diye aşağıda resimler ve videolar ile detaylı bir şekilde anlatılan ALINTI videoları paylaşıyoruz ve sizinde ördüğünüz videoları göndermenizi bekliyoruz.

Kum Saati Yelek Modelleri Nasıl Yapılır?

2020 yelek modelleri içinde beğeneceğinizi düşündüğümüz modellerden birisi kum saati yelek modeli. Yapılışı tığ işi olan ve çok kolay şekilde örülebilen bir modeldir. İlk kez örgüye başlayanların bile kolaylıkla örebileceği bir yelek modelidir. Aşağıdaki ALINTI videodan ayrıntılı yapılışını izleyebilirsiniz.

Kum saati 2020 Yelek Modelleri 1

2020 Çapraz Yelek Modelleri

2020 yılında beğeneceğinizi düşündüğümüz bir diğer modelde çapraz yelek modelidir. Yine tığ işi yapılan bu yelek gayet kolay bir şekilde hiç zorlanmadan tüm yelek modelleriniz de kullanabilirsiniz. Gelin yeleği, bohçalık yelekler gibi gösterişli örgülerinizde kullanabilirsiniz. Çok güzel görüneceklerine eminiz. Aşağıda bu modelin ALINTI yapılış videosunu inceleyebilir ve sizde istediğiniz örgüde kullanabilirsiniz.

Çapraz 2020 Yelek Modelleri 1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.