Gelinlik Modelleri

50+ Tarz Gelinlik Modelleri

Düğün hazırlığında olanlar ve gelinlik modeli arayanlara fikir olsun diye, bu yıla ait yeni gelinlik modellerinden sizler için seçtik. Ünlü gelinlik markalarının gelinliklerinden beğendiklerimi sizlere de sunmak isteriz.

Gelinlik Modasında straplez gelinlik modelleri çoğunlukta diyebiliriz. Gelinlik modellerinde kısa, saten, Fransız dantelli, fırfırlı, kabarık yada düz gelinlik modellerinden hangisini isterseniz onlar var. Düğün sezonu için Straplez yada göğüs bölgesi taşlı kabarık gelinlikler benim favorim.

Gelinlik modelleri gün geçtikçe değişip yenilenmekte. Son senelerde olduğu gibi artık gelinlik modasında da eskiye dönüş var. Taşlı gelinlik modelleri, kabarık gelinlik modelleri, yeni gelinlik modelleri  vb. Dantel gelinlik modelleri, prenses gelinlik modelleri, tesettürlü gelinlik modelleri en çok dikkat çeken modeller arasında.

Artık tek parça gelinlik modelleri çok olsa da gelinler iki parça gelinlik modellerini üst ve alt gelinlikleri istedikleri gibi kombin ettiklerinden iki parça gelinlik modelleri yine çok tutacak gibi.

Gelinlik yanında gelin başı modelleri, gelin ayakkabısı modelleri, gelin çiçek modelleri ve gelin arabası süslemeleri gibi pek çok düğüne dair konuyu sitemizde bulabilirsiniz.

Hepsi Birbirinden Tarz Gelinlik Modellerinden Seçmeler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı!

Web sitemizin yayın hayatına devam edebilmesi için sitemizde reklamlara izin vermenizi bekliyoruz. Anlayışınız için teşekkürler.