Oya Modelleri

2020 Tığ İşi Oya Modellerinden Seçmeler

Tığ işi oya modelleri her zaman bayanların ilgi odağı olmayı başarmıştır. Sizler için seçtiğimiz bu güzel örnekler ile hem boş zamanınızı değerlendirebilecek, hemde bu hobinizden çevrenizdekilere yaparak para kazanmak isterseniz arşiv niteliğinde kullanabilirsiniz. En çok beğendiğimiz iğne oyası modelleri içerisinden sizler için seçmeye çalıştık. Ayrıca bu tığ işi oya modellerini sadece başörtüsü veya yazma kenarında değil, havlu kenarında da kullanabilirsiniz. Şimdi isterseniz beğeneceğinizi düşündüğümüz bu tığ işi oya modellerini yakından inceleyelim.

2020-tig-isi-oya-modellerinden-secmeler-1

 

En Çok Beğenilen Tığ İşi Oya Modelleri

Çiçekli tığ işi oya modelleri yeni modellerden biri. Siz de yeni oya modelleri takip ediyorsanız bu oya örneğini çıkarmaya başlayabileceğinizi düşünüyoruz. Bu tığ oyasının yapılışı oldukça kolay. Oya yapmayı az çok bilen her hanım bu modelleri yapabilir. Yinede bilgi edinmek isterseniz sitemizde onlarca videolu yapılış modeli mevcut. Bu videoları izleyerek bu tığ işi oya modeli hakkında detaylı bilgi alabilir ve kolayca sizde yapabilirsiniz.

Alttaki resimde gördüğünüz çok zarif nazar boncuklu tığ işi oya modelini kolayca yapabilirsiniz. Bu tığ oyası modeli çok sipariş alan modellerden biri. Ayrıca bu tığ oyası örneği sadece başörtüsü, yazma kenarına değil, havlu kenarına da çok yakışacaktır. Denerseniz havlu kenarında artık sadece dantel değil, tığ işi oya modelleri de kullanılabilirsiniz.

2020-tig-isi-oya-modellerinden-secmeler-3

Tığ işi oya modeli seçilirken başörtüsü yada yazmanızın rengi ile tığ oyasının renk ve model uyumu göz önünde bulundurulmalıdır. Aksi halde model güzel olsa da yanlış renkler uyumsuz bir görüntüye neden olur ve modeli güzel göstermez. Bu da istenmeyen bir durum olur sizin için. Bu nedenle renk seçimlerini yaparken uyumlu renklere göre tercih edilmelidir.

2020-tig-isi-oya-modellerinden-secmeler-4

Çok Sevilen Tığ İşi Oya Modelleri

2020-tig-isi-oya-modellerinden-secmeler-5
2020-tig-isi-oya-modellerinden-secmeler-6
2020-tig-isi-oya-modellerinden-secmeler-7
2020-tig-isi-oya-modellerinden-secmeler-8
2020-tig-isi-oya-modellerinden-secmeler-9
2020-tig-isi-oya-modellerinden-secmeler-10
2020-tig-isi-oya-modellerinden-secmeler-11
2020-tig-isi-oya-modellerinden-secmeler-12
2020-tig-isi-oya-modellerinden-secmeler-13
2020-tig-isi-oya-modellerinden-secmeler-14
2020-tig-isi-oya-modellerinden-secmeler-15
2020-tig-isi-oya-modellerinden-secmeler-16
2020-tig-isi-oya-modellerinden-secmeler-17
2020-tig-isi-oya-modellerinden-secmeler-18
2020-tig-isi-oya-modellerinden-secmeler-19
2020-tig-isi-oya-modellerinden-secmeler-20

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu