Bere Modelleri

2019 Bere Modelleri

Her yaştan herkesin kış aylarında ve mevsimlik olarak çok kullandıkları bere modelleri içinde 2019  bere modeli olarak bilinen bu değişik 2018 bere modellerinin en sevilen modellerini sizler için bir araya topladık. Genellikle abartılı ponponlar ile tamamlanan bu bere modelleri ister küçükler için, isterseniz büyükler için kullanılabiliyor. Ünlülerin son zamanlarda çok kullandıkları bu tumbir bere modelleri genellikle sade ve ponpon ile süslenmiş. İsterseniz kazak örneklerinin içinden istediğiniz örneği de uygulayabilirsiniz. Genç kızların ve çocukların çok sevdikleri beyaz ve siyahın buluştuğu pandalı bere modeli geçen senelerde olduğu gibi bu senede çok gündemde ve modası hiç geçmeyecek modellerden. Resimleri büyüterek daha yakından bere örneklerini inceleyebilirsiniz.

2019 Örgü Şapka Modelleri:

Çok renkli bu seneki örgüler. 2019 örgü şapka modellerinde de bu renklilik devam etmekte. Bayanlar için yada kız çocuklar için yapılabilecek bu şapka örneklerini sizler de istediğiniz renklerde yada ebruli ip ile yapabilirsiniz. Genellikle bu örgü şapka modelleri şiş örgü olarak yapılan bu örgüleri boyunluk ile takım yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı!

Web sitemizin yayın hayatına devam edebilmesi için sitemizde reklamlara izin vermenizi bekliyoruz. Anlayışınız için teşekkürler.